Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ....

Αναγκαστική η καθυστέρηση μιας και δεν πήρα ανάσα από την ημέρα της επιστροφής από την Κεφαλλονιά. Είχα τριπλά (!) γεννητούρια! Η ανηψιά μου έφερε ένα τρισχαριτωμένο κοριτσάκι και την ίδια ημέρα έφευγε από το ΜΗΤΕΡΑ ο κουμπάρος μου Γ.Γ. με τα διδυμάκια του! ένα κι' ένα. Θα βαφτίσω το αγοράκι στην Τήνο λίαν προσεχώς μιας και εκεί τα έταξε η μητέρα τους! Η πολλαπλή χαρά επεσκίασε και την κούραση των ημερών που προηγήθηκαν αλλά και όλη την συσσωρευμένη ένταση που μοιραία κάθησε σαν κουρνιαχτός στην ψυχή μου.
Χρωστάω λοιπόν έστω και τώρα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους φίλους της Κεφαλλονιάς για όλα όσα έκαναν, ώστε εκείνο το 3ημερο να μας μείνει αλυσμόνητο. Στις δύο Μαρίες μου. Την Βαρία Βλαχογιαννάτου και την Μαρία Φουντά. Τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης μαζί και όλους τους φίλους που μας τίμησαν στην πρώτη εκείνη παρουσίαση. Στον Μάκη Ευαγγελάτο που μας φιλοξένησε με τόση γενναιοδωρία και άφθαστη ζεστασιά -σαν στο σπίτι μας- στο υπέροχο CEFALLONIA PALLAS HOTEL, αλλά και την χαρά να γιορτάσουμε μαζί τα κοινά μας γεννέθλια! Στην Γιώτα Σιούτη και τον Γιώργο Χαλαβαζή του Ρ.Σ. IONIAN GALAXY 90.8 FM STEREO όπως και στον Ρ.Σ. COSMOS 96.5. Στον Νίκο και την σύζυγο του στην Σάμη στο θαυμάσιο βιβλιοπωλείο τους για το πάρτυ που οργάνωσαν για την Λένα και εμάς όλους -κρίμα που δεν πήρα τα υπόλοιπα κεφτεδάκια του μπουφέ σε τάπερ!- και τέλος στον Βαγ.Νοδάρο την σύζυγο και την θυγατέρα τους που μας φιλοξένησαν στον δικό τους χώρο και που νοιώσαμε ότι όλο το Αργοστόλι ήρθε να μας δει, να μιλήσει μαζί μας και να μας κάνει να νοιώσουμε αυτή την συγκινητική και αναντικατάστατη αγάπη που ενώνει τους δημιουργούς με τους αναγνώστες.
Τόσο η Λένα Μαντά όσο και εγώ, φύγαμε από εκείνο τον ευλογημένο τόπο με μια υπόσχεση που δώσαμε σε όλους αυτούς τους μοναδικούς φίλους. Να επιστρέψουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: