Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Επέτειος...

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, γιόρτασαν προχθές τα 30στά τους γεννέθλια! Στις νέες εγκαταστάσεις στην Μεταμόρφωση μαζεύτηκαν φίλοι και συνεργάτες για να ευχηθούν τα καλύτερα στον Θάνο και την Νίνα Ψυχογιού, μα και στα παιδιά τους που άξια συνεχίζουν το έργο του παππού και του πατέρα τους. Βέβαια, όλοι οι συγγραφείς-συνεργάτες των εκδόσεων "Ψ" είμασταν εκεί, ανάμεσα σε παλιούς και νέους φίλους.... Με άφατη χαρά συνάντησα [αυτό κι αν δεν ήταν έκπληξη] την λατρεμένη Κατερίνα "Ακαλανθίς", πανέμορφη και απαστράπτουσα όπως πάντα με το ποιο εκθαμβωτικό κόκκινο φόρεμα της βραδυάς, όπως και με εξ ίσου μουδιασμένη διάθεση δέχτηκα ασπασμό [αναγκαστικό σας βεβαιώνω] από Ιούδα θηλυκού γέννους! Μονάχα η καλή μου ανατροφή με εμπόδισε να μην τον ανταποδώσω με ένα ηχηρό δημόσιο χαστούκι...
Κατά τα άλλα η βραδυά ήταν υπέροχη, οι πλούσιοι μπουφέδες και τα μπαρ αναστέναξαν από τις βουλιμικές επιδρομές των καλεσμένων, η κ.Νίνα Ψυχογιού σαν καλή -και υπέρκομψη- οικοδέσποινα έτρεχε αδιάκοπα και ακούραστα δεξιά κι αριστερά να προλάβει έναν καλό λόγο σε όλους τους καλεσμένους της, ο κ. Θάνος συνελήφθη ως μειράκιον να ανοίγει με πρωτοχρονιάτικη θαρρείς αδημονία στην Ρεσεψιόν τα δώρα που του έφεραν οι καλεσμένοι φίλοι του, πανευτυχής βεβαίως για την επιτυχία της εκδήλωσης, το ίδιο και ο παππούς Ψυχογιός που καμάρωνε δικαιολογημένα τα εγγόνια του.
Το κλου της γιορτής ήταν η βράβευση με ειδική πλακέττα τριών συγγραφέων των Εκδόσεων "Ψ" για την προσφορά τους... Ο Γ.Πολυράκης, η Λ.Μαντά και η αφεντιά μου....είμασταν οι αποδέκτες αυτής της τιμής. Ευχήθηκα στον κ. Ψυχογιό να συν-εορτάσουμε και τα 40στά γεννέθλια....Ο Θεός να δώσει!

7 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Ευχομαι πολλες τέτοιες επιτυχίες

St. Panteleimon & St. Paraskevi Church είπε...

Χρόνια Πολλά!

Και εις άλλα με υγεία!

Α. Παπαγιάννης είπε...

Καλή δύναμη, καλή συνέχεια, πάντα δημιουργικά!

Κώστας Καρακάσης είπε...

Ευχαριστώ για την αγάπη και τις ευχές σας.

pavlina είπε...

Χρόνια Πολλά και δημιουργικά!!!
Σας εύχομαι πάντα επιτυχίες.


Πολλά φιλιά και την αγάπη μου!!!

Yianna είπε...

Αγαπητέ κε Καρακάση
Χρόνια Πολλά και καλά στις εκδόσεις Ψυχογιός!! Ευχές και σε σας για πολλά πολλά πολλά βιβλία ακόμα!!!

meta είπε...

Χρόνια πολλά και περιμένουμε και άλλα όμορφα αναγνώσματα σας!
Να είστε καλά.