Τετάρτη, 20 Μαΐου 2009

ΛΥΠΑΜΑΙ....

Λυπάμαι που μετά από τόση αναμονή και προσμονή, δεν θα μπορέσω να πραγματοποιήσω την περιοδεία μου στην ΚΡΗΤΗ. Έναν τόπο που έζησα χρόνια και χρόνια, που αγάπησα βαθειά και μου δώρησε αμέτρητες μνήμες.
Λόγοι ανωτέρας βίας με εμποδίζουν την τελευταία στιγμή να βρεθώ ξανά ανάμεσα σε φίλους, συμμαθητές και αναγνώστες.
Εκφράζω δημόσια την συγνώμη μου και την βαθειά μου λύπη. Αλλά πολλές φορές τα γεγονότα μας προλαμβάνουν και αναιρούν τις όποιες επιθυμίες μας.
Ελπίζω να έρθει μια άλλη καλύτερη ώρα, γιατί χρωστώ ένα ακόμα προσκύνημα στην Μεγαλόνησο.

6 σχόλια:

Anastasios είπε...

Αφήνω απαλά μια ευχή για ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ επί ονομαστηρίοις!

Maria Tzirita είπε...

Τέτοια μέρα που είναι σήμερα δεν πρέπει να λυπάστε καθόλου κύριε Κώστα μου! Χρόνια σας πολλά και καλά, με υγεία, χαμόγελο και ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία! Οι αναγνώστες σας ξέρουν ν'αγαπάνε κι από μακριά, μην ανησυχείτε καθόλου για το ταξίδι! Ο Θεός να σας έχει καλά και κάποια στιγμή θα το πραγματοποιήσετε. Να περάσετε καλά σήμερα και να χαίρεστε παιδιά κι εγγόνια! Πολλά πολλά φιλιά και την αγάπη μου!

Maria Tzirita είπε...

Μόλις διάβασα στο φέις μπουκ τους λόγους της ματαίωσης του ταξιδιού. Καταλαβαίνω λοιπόν τη θλίψη σας και συμπαρίσταμαι, σίγουρα δεν είναι μέρα χαράς για σας η σημερινή, απολογούμαι. Οι άνθρωποι ζουν για πάντα μέσα στην καρδιά και τη θύμησή μας, να μου είστε καλά...

pavlina είπε...

Χρόνια Πολλά κ.Καρακάση, με υγεία και αγάπη...
Ο Θεός να σας δίνει δύναμη και κουράγιο...
Να είστε πάντα καλά...

ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ είπε...

Λυπάμαι για τη απώλεια, λυπάμαι που δεν θα έχω μαζί στο ταξίδι τον βιολονίστα μου.....
Θα μου επιτρέψετε όμως να πω κι εγώ ένα "χρόνια πολλά". Να είστε πάντα γερός και Ο Θεός να σας δίνει δύναμη να συνεχίζετε.... Σας φιλώ γλυκά....

Alkmini είπε...

Περασα και γω να σας ευχηθω για την γιορτη σας.
Χρονια σας Πολλα και Καλα.
Να ειστε παντα καλα.