Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

ΒΡΑΒΕΙΑ.....

Για 2η φορά τα τελευταία χρόνια ένα από τα βιβλία μου, μπήκε στην μικρή λίστα των υποψήφιων για το Βραβείο Αναγνωστών, που διοργανώνει και εφέτος το ΕΚΕΒΙ. Επιλέχθηκε ο ΒΙΟΛΟΝΙΣΤΑΣ από τις Λέσχες αναγνωστών και τους βιβλιοπώλες ανά την Ελλάδα και η ψηφοφορία του κοινού θα διαρκέσει έως τις 7 Δεκεμβρίου ε.έ.
Την προηγούμενη φορά, ήταν το βιβλίο μου Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ και ήρθε δεύτερο με μικρή διαφορά από εκείνο της κ. Ρ.Γαλανάκη.
Αμφότερα τα βιβλία μου έχουν εκδοθεί από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ και πρέπει να ομολογήσω ότι όσα βιβλία μου εκδόθηκαν από τον ίδιο εκδότη, έκαναν σαρωτική επιτυχία όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε χώρες που υπάρχει Ελληνισμός, όπως στην Κύπρο, την Γερμανία, την Αυστραλία, τον Καναδά, τις Η.Π.Α. και την μακρινή Ν.Αφρική ή και αυτή την Ρωσία!
Και το καλύτερο βραβείο που έχω εισπράξει είναι αναμφίβολα αυτή η αστείρευτη αγάπη των αναγνωστών, η εμπιστοσύνη των σε κάθε μου κείμενο και η αναγνώριση του έργου μου ακόμα και από τους λίγους εκείνους -που για προσωπικούς τους λόγους- κρατούν τις επιφυλάξεις τους.
Είμαι ευγνώμων προς όλους και γνωρίζω την ευθύνη που έχω απέναντί τους. Για τον λόγο αυτό και δεν παράγω νέα βιβλία με την ευκολία που θα μπορούσε να έχει η γραφίδα μου και παρά την αδημονία του κοινού να μου ζητά νέα αναγνώσματα. Εξ άλλου το πλέον σημαντικό που έχω εισπράξει -και που ήταν πάντα η κρυφή μου επιθυμία- από τους αναγνώστες μου ήταν ότι το κάθε βιβλίο μου είναι "διαφορετικό".... Με ικανοποιεί ιδιαίτερα και δεν θα μου άρεσε να ακούσω μια κρίση για το όποιο βιβλίο μου, που να λέει.... "μία από τα ίδια"....
Ελπίζω πως έτσι θα συνεχίσω, πιστός στην προμετωπίδα της ιστοσελίδας μου, να διακονώ την Λογοτεχνία με σεβασμό απέναντι των αναγνωστών....
Καλά λοιπόν τα Βραβεία, αλλά προέχει πάντα η αγάπη του κοινού......

Δεν υπάρχουν σχόλια: