Τρίτη 19 Μαΐου 2009

ΑΡΓΟΣ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - Β! ΜΕΡΟΣ

Χρωστούσα στην πόλη του Άργους αυτή την παρουσίαση, μιας και τα πέντε προηγούμενα βιβλία μου είχαν παρουσιαστεί μόνο στο Ναύπλιο. Το βιβλιοπωλείο ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ του Τάκη Ουλή, ανέλαβε την ευθύνη της εκδήλωσης, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Φορέα ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ αλλά και τον συμμετοχή του Δήμου Άργους! Αφίσσες και προσκλήσεις γέμισαν Ναύπλιο και Άργος και εστάλησαν έγκαιρα παντού, ο σκηνοθέτης Ν.Ταρατόρης ανέλαβε και προετοίμασε τα "χάπενινιγκς" της βραδυάς και ήταν και ο αναγνώστης ενός μεγάλου αποσπάσματος του βιβλίου. Ο ιδιοκτήτης του πολυχώρου KADINSKY έκανε τα αδύνατα δυνατά για να διευκολύνει τους πάντες και για τα πάντα. Όλα μα όλα οργανώθηκαν κατά τον καλύτερο τρόπο που θύμηζε πραγματικά εκδήλωση Ευρωπαϊκου επιπέδου....
Είχα την τιμή να έχω επίτιμο καλεσμένο τον κ.Δημ. Κωνσταντάρα και την γοητευτική σύζυγό του, ο οποίος έκανε για δεύτερη φορά παρουσίαση βιβλίου μου. Επίσημο ομιλητή είχα τον Καθηγητή Κονωνιολογίας κ. Γ.Κόνδη που μας άφησε όλους άφωνους με την εμπεριστατωμένη παρουσίαση όχι μόνο του ΒΙΟΛΟΝΙΣΤΑ αλλά και σχεδόν όλου του συγγραφικού μου έργου!!!
Με τίμησαν με την παρουσία τους ο τ.Βουλευτής και τ. Δήμαρχος Ναυπλίου κ.Γεώργιος Τσούρνος. Ο Δήμαρχος Νέας Κίου κ. Γ.Μανινής. Ο αντιδήμαρχος Άργους και επικεφαλής του τμήματος Πολιτισμού κ. Κ.Γκαργκάτσουλας. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΠΑΛΑΜΙΔΗΣ κ.Γ. Μαντάς. Φίλοι Καθηγητές εκπαιδευτικοί και διακκεκριμένοι επιστήμονες από Ναύπλιο και Άργος. Η Ιωάννα Contento-Garossi που ταξίδεψε από την Τεργέστη μέχρι το Άργος για την εκδήλωση, μιας και είναι το δεύτερο πρόσωπο στο οποίο είναι αφιερωμένο το βιβλίο μου.
Σε όλους χρωστώ ένα μεγάλο Ευχαριστώ και όλως ιδιαιτέρως στον φίλο Τάσο Τσάνγκο που υπήρξε ο κύριος συντονιστής όλων των δράσεων για την καλύτερη παρουσίαση της εκδήλωσης, όπως και στην κ.Μόνικα Παπαϊωάννου και τον βραβευμένο ήδη γυιό της που πλαισίωσαν μουσικά την όλη εκδήλωση. Τέλος στον Τάκη Ουλή και στο ζεύγος Νίκο και Πίνκα Ταρατόρη για την συμμμετοχή της ΑΡΓΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ, που δεν κουράζονται να προσφέρουν τις δυνάμεις τους για την προώθηση κάθε Πολιτιστικής δράσης στον Νομό Αργολίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: