Τρίτη 19 Μαΐου 2009

ΑΡΓΟΣ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - Α! ΜΕΡΟΣ

Εχθές πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο KADINSKY του Άργους η παρουσίαση του ΒΙΟΛΟΝΙΣΤΑ, μια παρουσίαση πραγματικά μο-να-δι-κή!!!!!
Κατ' αρχάς ο χώρος ήταν υπέροχος. Οθόνες μετέδιδαν την εκδήλωση σε όλα τα επίπεδα. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών αλλά και εμού!Δεν είχα ξαναδεί τόσο κόσμο σε παρουσίαση βιβλίου, ούτε δικού μου ούτε άλλου συναδέλφου. Πάνω από 200 άνθρωποι στριμώχτηκαν μέσα και έξω από των χώρο για να παρακολουθήσουν μέσα σε σχεδόν "θρησκευτική κατάνυξη" την εκδήλωση.!!
Πρώτος ομιλητής ο Δημ.Κωνσταντάρας. Δεν χρειάζεται να πώ περισσότερα για όλα όσα είπε. Θα τα ακούσετε "ζωντανά" από το βίντεο που θ'α ανέβι στο Φέϊς μπούκ λίαν συντόμως. Ακολούθησε η πρώτη ανάγνωση και οι...εκπλήξρις της βραδυάς. Η συγκίνηση όλων άγγιξε το "κόκκινο" όταν ο Νίκος Ταρατόρης άρχισε να διαβάζει το μέρος όπου η Αλκυόνη συναντά τυχαία ένα Χριστουγεννιάτικο βράδυ τον Ίωνα, να παίζει στην μέση του δρόμου τον "Θάνατο του κύκνου"... Από κάποια αθέατη γωνιά του χώρου, η Μόνικα Παπαϊωάννου έπαιζε ζωντανά το ίδιο κομμάτι με εξαίρετο λυρισμό, συνοδεύοντας την ανάγνωση του κειμένου. Στην συνέχεια μαζί με τον γυιό της κατέβηκαν στην κυρίως αίθουσα και συνέχισαν να παίζουν μικρά μέρη από σελίδες των Μότσαρτ και Μπάχ για δύο βιολιά!!
Μετά μίλησε ο Καθηγητής Κοινωνιολογίας κ.Γ.Κόνδης τον οποίο επίσης θα ακούσετε στο ίδιο βίντεο... Τέλος διάβασα και εγώ ένα μικρό απόσπασμα του βιβλίου ενώ στην οθόνη παιζόταν ξανά το εξαίρετο βίντεο-κλιπ που είχε κάνει η Κλειώ των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ για την προβολή του βιβλίου μου....
Και ακολούθησε η υπογραφή των αντιτύπων που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Θα δείτε και τις σχετικές φωτογραφίες..... Με κάθε αληθινή μετριοφροσύνη δεν σας κρύβω ότι ήταν η καλύτερη παρουσίαση βιβλίου που έσω ζήσει μέχρι σήμερα...

1 σχόλιο:

Anastasios είπε...

Χαίρομαι πολύ με τον νεανικό ενθουσιασμό σας και εύχομαι ολόψυχα και εις άλλα με υγεία!