Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ Μ.Μ.Ε.

Στην διάρκεια αυτού του οδοιπορικού που πραγματοποιήσαμε στην κεντρική και βόρρειο Ελλάδα, θέλω να σταθώ στους δημοσιογράφους και τα Μ.Μ.Ε. που μας τίμησαν με την παρουσία και την προβολή μας στον τοπικό Τύπο, τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τα ραδιόφωνα.
Λυπάμαι που πραγματικά δεν θυμάμαι τον αριθμό τους.
Αλλά τόσο η Πασχαλία Τραυλού, όσο και η Μαρία Τζιρίτα και η αφεντιά μου, τύχαμε μιας απίστευτα θερμής και ευγενικής υποδοχής από μέρους όλων τους.
Προσωπικά μου έκανε εντύπωση η κατάρτιση και η μόρφωση τους, οι ουσιαστικές και σε βάθος ερωτήσεις τους, η άμεμπτη ενημέρωση τους πάνω στο έργο μας. Μας έδωσαν έτσι την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε κατά τον καλύτερο τρόπο με το κοινό και τους αναγνώστες.
Θα ήθελα από τούτο το βήμα να ευχαριστήσω όλους τους δημοσιογράφους και τα Μ.Μ.Ε. στην Λαμία, στα Τρίκαλα, την Λάρισσα, την Θεσσαλονίκη, την Θέρμη, την Κατερίνη και την Βέρροια για όσους κόπους υπεβλήθηκαν για χάρη μας.
Και να τονίσω ότι εκεί....στην "άλλη" Ελλάδα υπάρχει ένας κόσμος που δεν συγκρίνεται με το εθνικό μας κέντρο. Ένας κόσμος ΥΠΕΡΟΧΟΣ με όλη την σημασία της λέξεως.
Ευκαιρία να πω και σ' αυτά τα παιδιά ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: