Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Είναι τόσα πολλά αυτά που συνέβησαν στην διάρκεια της περιοδείας που κάναμε για τις παρουσιάσεις του ΒΙΟΛΟΝΙΣΤΑ που σκέφτομαι να καταγράψω σαν μια ξεχωριστή ιστορία στην ιστοσελίδα μου. Εδώ όμως θα καταχωρήσω μερικά στιγμιότυπα και πρόσωπα που λάμπρηναν με την παρουσία τους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τις εκδηλώσεις για το βιβλίο μου.
* Την Α.Ε. τον Πρέσβυ της Αλβανίας στην Ελλάδα Κύριο Βίλλυ Μιναρόλι -αγαπητό φίλο από παλιά- που με αιφνιδίασε κυριολεκτικά με την παρουσία του στου ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗ.
* Την Κυρία Σοφίκα Ελευθερουδάκη που μου χάρησε με αφιέρωση της το βιβλίο που καταγράφει την ιστορική πορεία αυτού του "μυθικού" σχεδόν Βιβλιοπωλείου.
* Την Άντα Λιβιτσάνου που έλαμψε και φώτισε την εκδήλωση με το αγγελικό της χαμόγελο και μάγεψε τους ΠΑΝΤΕΣ....
* Τον Στέλιο Πετράκη -συνάδελφο της Άντας- που με συγκίνησε με όσα είπε για το βιβλίο.
* Τους παλιούς φίλους που ήρθαν από μακρυά και με τίμησαν Γιώργο Γιαννούση, Κώστα Βασιλάκη και τον Τζαννέτο. Τον Μάνο Δουζίνα και την Γωγώ Μελά από την Σερβία!
* Πως να μην σταθώ στον λατρεμένο μου Χριστάκη που ήρθε από την Χαλκίδα μαζί με τους γονείς του για να με δει από κοντά, να του αφιερώσω ένα βιβλίο και να μου αποσπάσει την υπόσχεση ότι θα πάω στην Χαλκίδα να τον επισκεφθώ για να μου κάνει το...τραπέζι!!
Και μόνο να βλέπατε τα υπέροχα ματάκια του θα καταλαβαίνατε γιατί δεν μπορούμε να λέμε ΠΟΤΕ όχι στα παιδιά....
* Την Αλίκη Τ. που μας ενώνει φιλία και αγάπη τόσων πολλών χρόνων....
* Τον ηθοποιό Δημήτρη Αραμπατζόγλου που έκανε την πιο απίστευτη, την πιο όμορφη ανάγνωση του ΒΙΟΛΟΝΙΣΤΑ στην Β.Ελλάδα και μου αφαίρεσε μοιραία το δικαίωμα να τολμήσω να κάνω εγώ μια μικρή έστω ανάγνωση ενός αποσπάσματος.
Για πρώτη φορά άκουσα το βιβλίο μου να γίνεται ΘΕΑΤΡΟ!!!!! Ευχαριστώ Δημήτρη μου.
* Την Αθηνά και την Στέλλα στην Κατερίνη μαζί και σύσσωμο τον ΝΕΣΤΟΡΑ (το βιβλιοπωλείο) που με σκέπασαν με μια πρωτοφανή αύρα αγάπης και φιλοξενίας....!
* Την Κλειώ, την Άννα Μαράντη και την Πόπη Γαλάτουλα που ήρθαν στην παρουσίαση του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗ αμέσως μετά την δουλειά τους!!!!
Τους ευχαριστώ όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: