Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 20096 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή σας μέρα
΄Εβλεπα την καινούρια σας ανάρτηση και το μάτι μου έπεσε στους αριθμούς πωλήσεων των βιβλίων σας και ειδικά της Αθηνάς, 159.000 ...ουάο..... απίστευτο φαίνεται, ασύλληπτο για το δίκο μου μυαλό!!! Συγχαρητήρια, μπράβο σας!!!

Γιάννα/Κύπρος

EKT είπε...

Καλοτάξειδο αγαπητέ κ. Καρακάση.

Κώστας Καρακάσης είπε...

Γιάννα μου καλημέρα.
Ε! μην σου φαίνεται περίεργο. Μέσα σε 8 χρόνια δεν είναι και τόσο τρομερό. Μόνο που θα πρέπει να το πολαπλλασιάσεις επί 3 τουλάχιστον μιας και στην Ελλάδα οι περισσότεροι "δανείζουμε" τα βιβλία μας σε όλους τους συγγενείς και φίλους, αντί να τα βάζουμε στις δικές μας βιβλιοθήκες σαν πολύτιμα αποκτήματα.

Κώστας Καρακάσης είπε...

Αγαπητέ ΕΚΤ.
Ευχαριστώ για τις ευχές σας.
Τις έχουμε ανάγκη όλοι οι δημιουργοί.

pavlina είπε...

Καλημέρα σας Κύριε Καρακάση
Όντως αυτό είναι που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως μπορεί κάποιος να δανίζει τα βιβλία του. Μου έχουν ζητήσει πολλές φορές να δανείσω τα βιβλία μου, αλλά ποτέ δεν τα έδωσα. Ιδικά το βιβλίο σας την Αθηνά το έχω αγοράσει αρκετές φορές και το έκανα δώρο αφού όλοι μου το ζητούσαν και εγώ φυσικά δεν τους το έδινα. Εγώ δέθηκα με τα βιβλία μου συναισθηματικά, είναι ανεκτίμητα και ανήκουν μόνο σε εμένα. Άλλωστε το βιβλίο είναι το καλύτερο δώρο ας κάνουν ένα δώρο στον εαυτό τους...

Κώστας Καρακάσης είπε...

Παυλίνα μου.
Έχεις απόλυτα δίκιο. Εγώ επειδή ήμουν μια ζωή ερωτευμένος με τα βιβλία μου -και σε καιρούς χαλεπούς τα ακοπτούσαμε με πραγματικό ιδρώτα- δεν δάνειζα βιβλία μου σχεδόν ποτέ.
Τρεις φορές που το έκανα, τα έχασα και τις τρεις. Σαράντα χρόνια τώρα δεν δάνεισα ούτε εφημερίδα πια...
Θα σου πω και κάτι αξιοπερίεργο.
Στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Ναυπλίου, ακόμα παίρνουν σειρά για να το δανειστούν και δεν πάνε να το αγοράσουν...Και όχι σήμερα που ας πούμε υπάρχει κρίση αλλά εδώ και οκτω χρόνια...
Τίποτα μην σε εκπλήσσει στην χώρα μας....