Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Αναστολή...
Όχι δεν πρόκειται για αναστολή κινητοποιήσεων!
Οι συγγραφείς παραμένουν στις επάλξεις, ενεργητικοί και δραστήριοι.
Απλά μετά τις εκατέρωθεν εξηγήσεις, δεν επιθυμώ να δώσω συνέχεια στην προηγούμενη ανάρτηση μου και να πικράνω κατά κάποιο τρόπο ημέρες χαράς, σαν αυτές που περνάμε.
Εκκρεμεί ακόμα μια συγνώμη από μέρους μου στην κυρία Ε.Τσαμαδού για την αναστάτωση που έφερα στην σελίδα της με το σχόλιο μου.


3 σχόλια:

Κ. είπε...

Με τη σειρά μου, λυπάμαι πολύ για την αναστάτωση κι εγώ. Αλλά ας τ' αφήσουμε όλα πίσω μας γιατί τη Δευτέρα γιορτάζουμε την έκδοση τεσσάρων νέων βιβλίων που είναι όλα πολύ ξεχωριστά για μένα. Καλώς να τα υποδεχτούμε!

Κλειώ

EKT είπε...

Αγαπητέ φίλε κ. Καρακάση,δε χρειάζεται να μου ζητάτε συγνώμη, η ευγένειά σας είναι κάτι που δεν αμφισβητείται από κανένα. Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι πολύ χάρηκα που το μικρό σύννεφο διαλύθηκε και είμαστε πλέον όλοι απερίσπαστοι να υποδεχθούμε τα καινούργια παιδιά μας στα πρώτα τους βήματα.

ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ είπε...

Η μουσική εξημερώνει τα ήθη και ένας... βιολονίστας έχει αυτή την δύναμη. Κύριε Καρακάση σ' έναν διάλογο αν όλοι συμφωνούν, δεν προάγεται η ίδια η συζήτηση κι εγώ απολαμβάνω πάντα τις έντονες συζητήσεις! Μαζί σας δε, πάντα. H έμφυτη ευγένειά σας όπως υπογράμμισε η κ. Τσαμάδου, κάνει τα πάντα πιο εύκολα! Καλοτάξιδος ο Βιολονίστας, ανυπομονώ να τον πιάσω στα χέρια μου!