Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Καλό μήνα σε όλους.
Σήμερα γιορτάζει το Ναύπλιο τον πολιούχο του, τον Άγιο Αναστάσιο, μαζί γιορτάζει και ένας πολύ αγαπητός φίλος ιερέας που διακονεί τη Ορθοδοξία στην Αγγλία και ταυτόρονα έχει ένα εξαιρετικό σάϊτ με πολύ ενδιαφέροντα θέματα και ακόμα πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους.
Του στέλνω και απ' εδώ τις ευχές μου να είναι πάντα καλά.
Αυτός ο μήνας προβλέπεται εξαιρετικά "παραγωγικός", αφού ο Εκδότης μου ο κ. Ψυχογιός ρίχνει μια ταυτόχρονη ομοβροντία τριών νέων βιβλίων που καθώς φαίνεται οι αναγνώστες τα περιμένουν πως και τι.
Η Πασχαλία Τραυλού, η Μαρία Τζιρίτα και η αφεντιά μου, είμαστε οι πρωταγωνιστές...!
Όλοι μπορείτε να δείτε ήδη τα θαυμάσια εξώφυλλα που ετοίμασε το Δημιουργικό Τμήμα των Εκδόσεων "Ψ" και μαζί, να πάρετε μια πρόγευση του περιεχομένου των βιβλίων.
Όσοι πιστοί που ζητάτε μια μικρή "δοκιμή" του κάθε βιβλίου σπεύσατε. Και για όσους δεν το έμαθαν, τα τρία βιβλία κυκλοφορούν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στις 16 του μηνός. Πάρτε σειρά...

2 σχόλια:

Anastasios είπε...

Με συγκινήσατε με την ευγενική και διακριτική αναφορά σας στο πρόσωπο και το έργο μου. Το "ευχαριστώ" είναι μάλλον λίγο. Εύχομαι να καταφέρω κάποια στιγμή να ανταποδώσω.

Η επιτυχία του νέου σας πονήματος είναι εξασφαλισμένη. Ανυπομονώ να το μελετήσω.

Κώστας Καρακάσης είπε...

Αλήθεια....
Πόσα πράγματα στην ζωή μας δεν χρειάζονται "ανταπόδοση"...
Κάθε χειρονομία Αγάπης είναι μια σιωπηρή φωνή της καρδιάς, μια σιωπηρή προσφορά προς Εκείνον που είναι ο μεγάλος Δωρητής...
Εκείνον που μας έμαθε τι πραγματικά είναι η Αγάπη και η μητέρα της η Ανιδιοτέλεια...
Καλημέρα σας γεμάτη φως.