Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2009

Εκδήλωση στην ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Η εκδήλωση στην ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ που οργάνωσε η Ε.Λ.Β. στις 23.1.09 με ομιλία της Κωνσταντίνας Λώμη ήταν πέρα από κάθε προσδοκία πολύ επιτυχημένη.
Πρώτον γιατί γέμισε η αίθουσα (θαυμαστό για εργάσιμη ημέρα!).
Δεύτερον γιατί η κυρία Λώμη μάγεψε κυριολεκτικά το ακροατήριο με την ομιλία και την ανάγνωση αποσπασμάτων της ΑΘΗΝΑΣ.
Τρίτον γιατί ήρθαν πολλοί φίλοι αγαπητοί με πρώτη και καλύτερη την αγαπημένη μου Μαρία Τζιρίτα -πάντα την νοιώθω σαν μικρή μου κόρη- γεγονός που με συγκίνησε αφάνταστα.
Δεν είναι λίγο πράγμα οκτώ χρόνια μετά την κυκλοφορία της ΑΘΗΝΑΣ να έρχεται τόσος κόσμος να ακούσει μια ομιλία για το βιβλίο μου και να δείχνει τέτοιο ενδιαφέρον. Απόδειξη ότι ξεπεράσαμε κατά πολύ τον χρόνο της εκδήλωσης εξ αιτίας των αμέτρητων ερωτήσεων του κοινού, προς μεγάλη ικανοποίηση της κυρίας Σταυροπούλου διότι επιπλέον πουλήθηκαν ένα σωρό αντίτυπα της ΑΘΗΝΑΣ τα οποία και υπέγραψα...
Θερμά ευχαριστώ σαν ελάχιστο χρέος την Ε.Λ.Β. και την κ. Σταυροπούλου για την οργάνωση της εκδήλωσης.
Δεν έχω λόγια και ευχαριστίες για την κ. Κωνσταντίνα Λώμη που αγκάλιασε με τόση αγάπη το βιβλίο μου αλλά και την συγκίνηση που μετέφερε στους παρόντες. Να της ευχηθώ και απ' αυτές τις γραμμές ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ τώρα που μας φεύγει για την ΚΥΠΡΟ…
Ελπίζω σύντομα να έχουμε μια τέτοια συνάντηση και για τον ΒΙΟΛΟΝΙΣΤΑ που απ' ότι δείχνουν τα πράγματα δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον περιμένουν πως και τι...
Ευχαριστώ όλους και για όλα.


Διαβάστε, όσα έγραψε στο ιστολόγιο της η Μαρία Τζιρίτα, για την εκδήλωση, κάνοντας κλικ εδώ!


4 σχόλια:

Maria Tzirita είπε...

Αγαπημένε μου Κώστα Καρακάση, το να λέτε εσείς ότι με νιώθετε σαν κόρη σας, καταλαβαίνετε πόση συγκίνηση με κάνει να νιώθω αλλά και πόση περηφάνια! Η εκδήλωση ήταν πραγματικά υπέροχη, ακουγα τα αποσπάσματα από την πολυδιαβασμένη Αθηνά και τα μάτια μου βούρκωναν συνέχεια, σα να το άκουγα για πρώτη φορά. Κι εσείς, όπως σας είπα, όσο εξαιρετικός συγγραφέας είστε, άλλο τόσο είστε και μαγευτικός ομιλητής! Μας μαγέψατε και μας ταξιδέψατε με τον λόγο σας - άλλη τόση ώρα να διαρκούσε η εκδήλωση, κανείς δε θα παραπονιόταν! Ετοιμάζω κι εγώ σχετική ανάρτηση κι εκεί θα πω περισσότερα για σας και το έργο σας. Σας χαιρετώ κι ελπίζω να σας ξαναδώ σύντομα! Ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε!

Anastasios είπε...

Οι εκδηλώσεις που έχουν εσάς στο κέντρο τους θα είναι πάντα επιτυχημένες πνευματικά και οπωσδήποτε καρποφόρες κι από άλλες πλευρές (...επιπλέον πουλήθηκαν ένα σωρό αντίτυπα της ΑΘΗΝΑΣ...).

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ Άδελφέ μου.
Ναι ήταν συγκινητικό. Μετά από οκτώ χρόνια αυτή η αγάπη του κόσμου είναι η παρηγοριά μου ότι δεν τον ξεγέλασα δεν τον εξαπάτησα.
Η ανταπόδοση της αγάπης του θεού στο ταπεινό έργο που Εκείνος έβαλε στα χέρια μου...
Κ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Μαράκι μου....
Σ'ευχαριστώ...σ' ευχαριστώ για τα τόσο καλά σου λόγια που βγαίνουν μέσα από την ωραία σου ψυχούλα.
ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, να σου ευχηθώ κάθε καλό για το νέο σου πόνημα, που δεν αμφιβάλω πως θα είναι μια ακόμα ωραία φλόγα, το ίδιο αξεπέραστη σαν και το ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.
Φιλώ σε.

Κ.Κ.