Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

Καλή Αρχή…

Χαιρετώ όλους τους φίλους και τις φίλες για τούτη την επίσκεψη στο blog μου. Κανονικά θα έπρεπε να το είχα φτιάξει αρκετές δεκαετίες πριν, αλλά τότε δεν υπήρχαν ούτε Η/Υ ούτε ΝΕΤ, ούτε τίποτα απ’ αυτά τα θαυμαστά της τεχνολογίας.

Και για να είμαι «ΙΝ», έπρεπε αναγκαστικά να τα μάθω.

Πράγμα που έκανα θέλοντας και μη…

Νάμαι λοιπόν μπροστά σας και πανέτοιμος να κάνουμε τις κουβεντούλες μας, να ανταλλάξουμε σκέψεις και απόψεις, να διαφωνήσουμε ή να συμφωνήσουμε και έτσι να ανανεώσουμε την «εντολή» των αρχαίων ημών προγόνων που πίστευαν ακράδαντα στον Διάλογο, εξ ου και η Διαλεκτική Σχολή που έμεινε από τότε το μονοπάτι να τα βρίσκουν οι άνθρωποι μεταξύ τους.

Χωρίς μπουνιές, χωρίς θυμούς και εξοργισμένους τόνους.

Που σημαίνει πως βάζουμε στα χείλη μα και στο μυαλό την αρχική αποδοχή του δικαιώματος του άλλου να διατυπώνει ελεύθερα την γνώμη του, ακόμα και αν… διαφωνούμε μαζί του.

Να μου ευχηθώ λοιπόν Καλή Αρχή, και σε εσάς όλους ένα ζεστό καλοσώρισμα.

4 σχόλια:

nkarakasis είπε...

Χαιρετίζω την επικοινωνία και τον διάλογο και εύχομαι καλή αρχή στην διαδικτυακή αυτή προσπάθεια.

Ν.Κ.

ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ είπε...

Καλώς τον! Καλή αρχή και καλά ταξίδια στο διαδίκτυο!

EKT είπε...

Αγαπητέ κ. Καρακάση, Καλώς ορίσατε στη συντροφιά μας. Χαίρομαι που όπως φαίνεται είμαι η πρώτη από την "οικογένεια" των εκδόσεων Ψυχογιός που σας καλοσωρίζει. Πιστεύω θα έχουμε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα να συζητήσουμε στο μέλλον.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
ΕΚΤ Ελένη K.Τσαμαδού

Κώστας Καρακάσης είπε...

Θερμά ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Τούκα-προ που λέγαμε παιδιά η Λένα η Μαντά σας πρόλαβε, αλλά αυτό δεν έχει σημασία.
Να που η οικογένεια μας μεγαλώνει. Καιρός είναι να κάνουμε μια "δική" μας Ένωση, κόντρα στους καρεκλοκένταυρους που κάπου "ανήκουν" αλλά εμάς όλους μας σνομπάρουν!
Δεν ανήκουμε κατά τα γραφόμενά τους στην δική τους "ελίτ"... :)
Χαιρετώ σας.

Κώστας Καρακάσης